Львів

Доставка зразків додому та консультація експерта

Тепер можна замовити матеріал, що сподобався, з сайту з доставкою додому або на об'єкт. Економія часу при співпраці з компанією «Паркетні Ідеї»

Доставка зразків - це зручний спосіб для кожного клієнта вибрати відповідне для себе покриття для підлоги. Зразок є невеликою частиною дошки і дозволяє повною мірою оцінити текстуру і колір матеріалу.

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО?

Визначитися з матеріалом покриття для підлоги особисто у себе вдома/ на об'єкті, не витрачаючи час на поїздку в салон. Для того щоб кожен клієнт мав таку можливість, наша компанія надає послугу доставки зразків.

Вибраний асортимент дошки невеликих розмірів підбирається та упаковується менеджером. Також по Львову та Харкову, зразки Вам привозить не кур'єр, а експерт в галузі покриття для підлоги.

Він надасть професійну консультацію щодо матеріалів, їх технічних характеристик, укладання, догляду та обслуговування, за необхідності допоможе зробити правильний вибір.

Ми позбавимо Вас необхідності витрачати свій час на пошуки покриття для підлоги, а при вирішенні про співпрацю, проведемо точні виміри, розрахуємо необхідну кількість комплектуючих і складемо повний кошторис укладання підлоги.

Дана послуга коштує 1000 грн., але вони при замовленні підлогового покриття йдуть Вам у аванс.

ЯК ОТРИМАТИ ДАНУ ПОСЛУГУ?

Отримати послугу «доставка зразків» можна за номером телефону, а також залишивши заявку на нашому сайті:

Наш менеджер підбере бажаний матеріал та відправить його за вказаною адресою.