Львів

Тренди в покриттях для підлог в 2020 році з виставки Domotex

Компанія «Паркетні ідеї» вкотре відвідала щорічну всесвітню виставку покриттів для підлог «Domotex 2020».

На виставці були представлені різноманітні покриття: килими та килимові покриття, ламінат, паркетна дошка, натуральна та полімерна терасна дошка, вінілові покриття, різноманітна хімія для укладання та догляду за підлогами з усього світу від Японії до Сполучених Штатів.

Саме ця подія задає тренди на наступний рік у виробництві покриттів, дизайні та інноваціях. Щоб ознайомитись з усіма стендами не достатньо навіть чотирьох днів, а ми залюбки зможемо в цій статті підсумувати основні тренди 2020 року.

Як кажуть: “Все нове – це добре забуте старе” тому багато виробників паркетної дошки презентували нові декори у дубі, що мають класичний жовтий або бурштиновий відтінок. Виглядають вони як звичайний дуб покритий прозорим лаком або олією. За таким трендом пішли такі виробники як Panaget (Франція) та Coswick (Білорусь).

Як минулого року, в паркетній дошці цінується натуральний вигляд з сучками, змінами кольору, природними вадами. Така паркетна дошка підкреслює всю красоту натуральної деревини.

Вже котрий рік простежується екотренд. Так у виробництві килимів та килимових покриттів стали використовувати перероблений поліетилен. Цей матеріал можна переробляти декілька разів, тим самим це зменшує шкідливий вплив на навколишнє середовище.

Деякі виробники паркетної дошки, серед яких Design Parquet (Франція), все частіше стали використовувати у виробництві паркетної дошки відновлену деревину. Так беруться балки та деревина якій вже понад 100-300 років і з неї роблять паркетну дошку. Така дошка має неповторний вигляд, а ще це підлога з історією. Тим паче, що дуб з часом стає надзвичайно стабільним та міцним.

Як і раніше, дерев’яна мозаїка або стінові панелі з деревини виглядають добре та допомагають створити дійсно затишну атмосферу у покоях.

Більшість з новинок вже сьогодні можна побачити в наших салонах «Паркетні ідеї».

Чекаємо на Вас!