Львів

Власний імпорт паркетна дошка Karelia

Karelia – це фінська компанія з багаторічною історією виробництва високоякісних паркетних підлог як для громадських, так і для житлових приміщень. Підлога відрізняється міцністю, довговічністю і красою.

Паркетна дошка Karelia представлена в двох варіантах: традиційна 3-смугова або 1-смугова паркетна дошка з твердих порід деревини. Має стабільну конструкцію, в основі сосна кращого сорту. Порівняно з іншими виробниками паркетної дошки планки Karelia склеєні з усіх боків, тому при перепадах температури або вологості восени та навесні не буде чути хрустіння підлоги.

Виготовлена лише з якісних природних матеріалів така підлога підійде для будь-якого інтер'єру, створить затишок та теплу атмосферу у приміщені. Непідвладна часу елегантність цих підлог завжди формуватиме баланс у вашому домі.

Паркет Karelia має три головні переваги, що чіпляють погляд споживачів та дизайнерів:

  • простота укладання стане приємним досвідом для кожного: сучасні технології, що застосовуються при виготовленні замкових з’єднань паркету Karelia скоротять час монтажу, волога не зможе зіпсувати підкладку за рахунок вологовідштовхувального захисту;
  • багатошарова структура, висока щільність та використання твердих порід деревини для паркетної дошки Karelia гарантують міцність матеріалу та допоможуть уникнути подряпин, сколів та вм’ятин;
  • приємна фактура - одна з найголовніших переваг паркету Karelia. Зовнішній вигляд покриття для підлоги не тьмяніє з часом, а екологічна чистота і безпека підтверджена сертифікатами якості.

Придбати паркет Karelia - означає підкреслити свій чудовий смак і мати можливість щодня милуватися красою натуральної деревини у своїй оселі.

Чекаємо на Вас у наших салонах «Паркетні Ідеї» за адресами:

  • м.Харків, вул.Трінклера, 24
  • м.Львів, вул. Замарстинівська, 15